Klantgerichtheid & Tekst

In alle haast zien we wel eens wat over het hoofd. Iedereen is ook zo druk met zijn eigen werk, dat je soms het geheel vergeet te bekijken. Wie de teksten schrijft, kan die rol op zich nemen.

Fondsenwerving

De belangrijkste zaken in elke fondsenwervende tekst, maar waarvan er vaak wel eentje wordt vergeten. Bekijk de 6 schrijftips voor fondsenwervende teksten waarmee je de donateur raakt.

Doordachte webteksten

Een goede webtekst geeft je bezoeker direct wat hij zoekt. En helpt hem voor jou te kiezen. Met deze 9 gratis schrijftips kun jij vanuit het perspectief van je klant zorgen voor sterke websteksten.

Klantgerichte nieuwsbrief

Nieuws is er altijd. Die nieuwsbrief is dus zo geschreven. Of toch niet? Deze 17 nieuwsbrieftips helpen je om elke keer een nieuwsbrief te maken waar je klanten gretig naar uitkijken.

Vergeet geen eindredactie te doen

Een goede redactieslag is geen overbodige luxe voor je marketing- en communicatieteksten. Wat kan er mis gaan zonder goede (eind)redactie?

Geen interviews

‘Huh, een dienst die je niet aanbiedt?’ Klopt. Het is nodig aan te geven wat ik niet doe. Dan begrijp je waarom je voor sommige dingen beter een journalist met een dikke huid kunt zoeken.