Je webteksten klantgericht & effectief

Tijd voor een nieuwe website. Omdat de oude uit de voegen barst, je een nieuwe huisstijl krijgt of er helemaal nog geen site was. Maar je krijgt geen effectieve webteksten zonder doordachte navigatie en goed ontwerp. En je moet op de stoel van je sitebezoeker gaan zitten. Alleen zo wordt het een sluitend geheel en krijg je webteksten waarmee je je klant raakt.

Raak de juiste snaar met klantgerichte webteksten

Inmiddels heb ik tientallen opdrachtgevers geholpen met hun nieuwe website. Van omvangrijke websites met honderden pagina’s tot persoonlijke websites voor zzp’ers. Bij elkaar schreef ik honderden webteksten.

Dat begint maar al te vaak met inventariseren.

  • Wat komt je klant op jouw site halen?
  • Wat moeten jouw webteksten bij de sitebezoeker teweeg brengen?
  • Hoe zorg je voor een heldere navigatie?
  • Welke pagina’s heb je nodig? En welke niet?
  • Wat is de belangrijkste call to action?
  • Wat is een goede insteek voor de Over Ons pagina?
  • Hoe maak je een website die verouderd is of uit zijn voegen barst, weer aantrekkelijk voor je klanten?

Ik help je graag met effectieve, klantgerichte webteksten en een heldere navigatie.

Landingspagina en andere teksten voor je campagne

Het hoeft natuurlijk geen complete website te zijn. Ik kan je ook helpen met bijvoorbeeld alleen de pagina voor die ene nieuwe dienst of een Over Ons tekst. Maar let op: als je ergens iets aanpast, moet je ook het geheel bekijken. Klopt alles nog? Sluiten pagina’s goed op elkaar aan? Wees niet verrast als ik met aanvullende suggesties kom of je in de kantlijn wijs op aandachtpunten.

Of misschien heb je een landingspagina nodig (en andere voor je campagne ). Hoe krijgen we de teksten zo effectief mogelijk? Zodat iemand op de aanvraag-knop drukt, zijn gegevens voor je achterlaat, ja zegt op je aanbod? En heb je gedacht aan een goede follow-up, zodat je kunt waarmaken wat je belooft in je teksten?  Ja, voor zulke teksten laat ik ook mijn kennis over (fondsen)wervende teksten op je los.

Heb jij ook klantgerichte webteksten nodig?

Ik help je graag met klantgerichte webteksten, het uitdenken van een logische navigatie voor de (nieuwe) website of teksten voor een effectieve landingspagina. Een eerste tekstvoorstel is vaak al meteen raak. De teksten hoeven niet eindeloos heen en weer, maar zijn met één of twee feedbackrondes klaar.

Sabine beschikt over heel veel kwaliteiten. Ze is super creatief en heeft visie op niet alleen tekst maar ook vorm van de producties. Een aanwinst voor ons. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project! 

Sabine kwam direct met ideeën voor de nieuwe website die mij erg aanspraken. Zij heeft een schets gemaakt en de navigatie uitgedacht. Daarmee ging het designbureau aan de slag. In de teksten heeft Sabine de ziel van onze school, Lumion, goed neergezet! Ik werd er heel blij van.

Ik ben ontzettend blij met de teksten die Sabine schreef. De tone of voice is top! De call-to-actions direct en helder. Precies wat ik had gehoopt.