Websites voor Lumion en Caland Lyceum

Het was gaaf om de identiteit van Lumion in een splinternieuwe website naar voren te laten komen. Alleen al om die reden een geweldige leuke opdracht. Maar ook was de samenwerking heel goed.

Hierna mocht ik ook aan de slag met de site van het Caland Lyceum. Die bestond al heel wat jaren en zat bomvol informatie die nogal verstopt zat. Dat op orde brengen en herschrijven was mij op het lijf geschreven, onder meer met goede veelgestelde vragen.

Begin 2017 lanceerden we de nieuwe naam en huisstijl voor onze middelbare school. Lumion heeft een uniek, modern onderwijsconcept en wij bieden heel persoonlijk onderwijs. Dat willen wij graag ook uitstralen in onze website. Bij onze kennismaking kwam Sabine direct al met ideeën die mij erg aanspraken. Zij heeft eerst een schets gemaakt en de navigatie uitgedacht. Op basis daarvan heeft het designbureau een voorstel gemaakt.

Het was een mijlpaal toen de site live ging. Een geweldig tekstueel en visueel resultaat, een mooi visitekaartje voor Lumion. In de teksten heeft Sabine de ziel van Lumion neergezet. Ik werd er heel blij van.