Sparren & webteksten schrijven voor Zionline

Na het afronden van zijn studie wilde Zion van start met zijn eigen bedrijf Zionline, een unieke service voor (startende) ondernemers die een website of webshop willen. Het was ontzettend plezierig om Zion te helpen met zijn teksten en een uurtje sparren.

Toen ik met mijn eigen bedrijf Zionline wilde starten had ik wel een visie en een plan, maar het dwarrelde vooral nog in mijn hoofd rond als ideetjes. Ik had moeite om het te verwoorden. Taal is niet mijn sterke kant. Maar ik weet: met de juiste tone of voice bereik je je klanten beter. Sabine en ik hebben samen gebrainstormd over de producten die ik wilde aanbieden en over wat mij onderscheidt van de rest, of eigenlijk ‘wie ben ik’ en ‘wat vertel ik over mezelf’.

Dat voelde als het startschot van Zionline! Ik sta nu een stuk zelfverzekerder achter mijn website en diensten.

Sabine kwam onder meer met ideeën over hoe ik mijn werkwijze nog duidelijker en overtuigender kon presenteren. Ik ben ook ontzettend blij met de teksten die ze daarna schreef. De tone of voice was top! De call-to-actions direct en helder. Precies wat ik ervan had gehoopt. Ik kon niet wachten om alles te delen met iedereen. Ik zou willen zeggen dat die teksten het laatste waren, maar ik denk dat ik Sabine ook in de toekomst nog wel zal raadplegen.