Nieuwe website voor Stichting Eigenwijks

Op de nieuwe website van Eigenwijks moesten 3 duidelijke call-to-actions naar voren komen en het karakter van Eigenwijks. De oude website had vooral een prikbord-functie voor activiteiten in de wijk. Wat vooral een flink stuk klantgerichter kon, was het verstopte en nogal bureaucratische proces om als bewoner een initiatief of activiteit aan te melden. Daar heb ik advies over gegeven en daar was de klant het “hartgrondig mee eens”.

Ik ben dan ook erg blij dat ze mij via Google gevonden hadden voor deze opdracht. Een toffe manier om kennis te maken met Eigenwijks en betrokken bewoners in Amsterdam Nieuw-West. De interviews met 5 betrokken bewoners waren de kers op de taart om te schrijven!

Sabine schreef voor ons de teksten voor onze nieuwe website. Maar daar bleef het niet bij. Ze redeneert sterk vanuit klantbeleving en vanuit wat de klant met de website beoogt. Denkt fijn mee, werkt uitstekend samen met de website bouwer en ons als opdrachtgever. Sabine heeft een hele fijne stijl van schrijven en een prettige houding in de samenwerking. Daarnaast is ze snel, zorgvuldig en professioneel. Kortom: Sabine is een goeie keus als je verder wilt komen in klantgerichte communicatie!