Teksten nieuwe sites voor de Kraamvogel en ZiNkraamzorg

Tone of voice, opzet & teksten

Voor de Kraamvogel heb ik een nieuwe tone-of voice neergezet en alle teksten geschreven voor de nieuwe website. Ook maakte ik in die lijn een opzet voor indeling en opmaak van brochure waarvoor ik ook de teksten schreef. Wát een leuke opdrachten en top samenwerken

Twee organisaties, met elk een unieke stem

Hierna was ook de site van ZiNkraamzorg aan de beurt. Maar hoe zorg je ervoor dat twee kraamorganisaties onder dezelfde koepel toch ieder een unieke stem hebben? Bij de eerste projectbijeenkomst sprak ik de directrice en enkele regiomanagers. Ik hoorde letterlijk hun eigen stem die ik vervolgens in de teksten heb gelegd. De eerste tekstvoorstellen raakten daardoor meteen de juiste snaar.

Na deze projecten heb ik nog vele artikelen en interviews voor de Kraamvogel en ZinKraamzorg geschreven.

Sabine beschikt over heel veel kwaliteiten en is super creatief. Ze heeft visie op niet alleen tekst maar ook vorm van de producties. Ze hielp ons met de nieuwe website en brochure, waarbij ook de positionering is aangepakt. Ze maakt zich de organisatie, doelgroep en inhoud snel eigen en vertaalt dit in een pakkende, herkenbare tone of voice. Ze zet zich voor meer dan 100% in en is bovenal een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Met haar vakvrouwschap en professionaliteit is ze een aanwinst voor ons. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!

Hilde Klaasen-Stamhuis | Zorg in Nederland