Ik zit al voor je klaar met mijn klantgerichte pen op scherp.

Sabine Schippers, tekstschrijver & schrijfcoach

Elk goed verhaal begint met de juiste woorden.

We kunnen niet zonder tekst. Zelfs niet in een tijdperk waar video, vlogs en bingewatchen de dienst lijken uit te maken. Elk goed verhaal begint met de juiste, goed doordachte woorden.

Wat is je boodschap? Wat en wie wil je ermee bereiken? Hoe klink jij, welke woorden passen bij jou?

En hoe gaat de folder, brief, landingspagina of website eruit zien? Als het enigszins kan bemoei ik me daar ook graag mee, omdat tekst, beeld en vorm een geheel moeten zijn. Zodat je klant voelt: dit verhaal klopt.

Wil je klantgericht communiceren?

Een goede tekst beantwoordt lezersvragen op de juiste plekken, nog voordat je lezer die kan stellen. Daar heb ik een verfijnde radar voor, ik ben na 25 jaar schrijven getraind in de opmerkzaamheid die daarvoor nodig is. Ik blijf weg van clichés en woorden die alleen maar interessant klinken en niets zeggen, maar gebruik makkelijke, begrijpelijke taal. Dat is niet betuttelend, dat is klantgericht. Heb je daar oren naar? Dan schrijf ik graag voor je.

Ik werk met vaste tarieven voor advies, tekstschrijven en schrijfhulp.

Maar ik werk exclusief voor organisaties die net als ik hun klanten koesteren.

Kleine en middelgrote organisaties die aandacht voor hun klant hebben. Op schrift en in het echt. En iets waardevols toevoegen aan het leven van hun klanten. Zoals scholen, trainingsbureaus, goede doelen, musea, bibliotheken, natuur-, sport- en gezondheidsorganisaties.

Sabine Schippers, ervaren tekstschrijver, adviseur klantgericht schrijven & schrijfcoach

Bouwjaar: 1974. Studeerde in 1997 af als tekstschrijver.

Na het jobhoppen als copywriter, bureauredacteur, webredacteur, communicatiemedewerker werd ik in 2011 overtuigd freelance tekstschrijver. Ik groeide uit tot specialist in fondsenwervende teksten en klantgericht schrijven. In 2021 startte ik ook Schrijven met Aandacht. Daar kun je terecht als jij zelf klantgericht wilt leren schrijven.