Schrijven met Aandacht

Waar geef je aandacht aan? En hoe?

Wanneer ik schrijf zit mijn aandacht in het puntje van mijn pen. Alleen zo vind ik de juiste woorden en kan ik jou helpen aan klantgerichte webteksten, effectieve (fondsen)wervende teksten en concepten voor klantgerichtheid waarmee jij het verschil maakt.

Maar ik schrijf niet zomaar alles voor iedereen. Mijn pen, hart en aandacht geef ik aan wat de boel een beetje beter en leuker maakt: natuur, duurzaamheid, gezondheid, zorg, sport, onderwijs, goede doelen, musea, bibliotheken.

Sabine Schippers, ervaren tekstschrijver & fan van klantgerichtheid

Sabine Schippers, tekstschrijver 20+ ervaring

In het vorige millennium (1997) studeerde ik af als tekstschrijver en werkte onder meer als copywriter, redacteur, communicatiemedewerker en tekstschrijver bij verschillende organisaties en bureaus. Sinds 2011 ben ik overtuigd freelancer en ik heb geen moment zonder werk gezeten dankzij klanten als LOI, Discovery Museum, Lumion, Calandlyceum, Bibliotheek Zuid-Kennemerland, ZiNKraamzorg, Stichting Eigenwijks, Evean en een flinke kluit vaste opdrachten voor Mindwize. In 2021 richtte ik ook Schrijven met Aandacht op. Een plek waar je terecht kunt voor schrijfcoaching en e-trainingen als jij ook zelf aantrekkelijk en klantgericht wilt leren schrijven.