In 1997 studeerde ik af als tekstschrijver. Na vele schrijf- en redactiebaantjes kwam ik tot de conclusie dat ik waarschijnlijk beter tot mijn recht zou komen als ik voor mezelf zou beginnen. In 2011 startte ik mijn eigen Schrijfpraktijk. Sindsdien ben ik creatiever en voel ik me rijker dan ooit.

Van tekstschrijver tot schrijfcoach

De eerste 10 jaar van mijn Schrijfpraktijk heb ik uitsluitend als freelance tekstschrijver gewerkt voor toffe opdrachtgevers. Ik raakte steeds meer gefascineerd door het schrijfproces, dat soms magisch aandoet. Wat doe ik precies als ik een tekst redigeer of inkort? Hoe komt het dat een idee voor een column zichzelf soms ontstijgt en soms in de prullenbak belandt? Dit herken je vast als je ook schrijft: ik heb meer niet dan wel geschreven. Ik heb zelfs een heel boek niet geschreven. Wat een opluchting was dat.

Via mijn nieuwsgierigheid over het schrijfproces kwam ik als vanzelf uit bij het verlangen om mijn kennis en ervaring te delen als schrijfcoach.

Wat zet mijn pen op scherp?

Ik heb altijd graag gewerkt voor klanten op het gebied van onderwijs, educatie & kennis delengoede doelen | gezondheid & bewegen. Maar belangrijker is dat je bevlogen bent over wat je doet. Dat wakkert mijn nieuwsgierigheid altijd aan en zet mijn (feedback)pen op scherp.

Ik schrijf ook over schrijven en schrijf blogs over onder meer mijn roots. Meld je aan voor mijn mailinglijst. Je ontvangt nieuw leesvoer dan in je mailbox.