Super creatief

Sabine beschikt over heel veel kwaliteiten en is super creatief. Ze heeft visie op niet alleen tekst maar ook vorm van de producties. Ze hielp ons met de nieuwe website en brochure, waarbij ook de positionering is aangepakt. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!

Gave ideeën & voortvarend

Begin 2017 lanceerden we onze nieuwe naam en huisstijl voor onze middelbare school, Lumion. We zochten een tekstschrijver voor onze wervingsbrochure. Mijn kennismaking met Sabine bracht mij echter op het idee haar in plaats daarvan in te zetten voor onze nieuwe website, omdat zij daarvoor direct al met ideeën kwam die mij erg aanspraken. 

Lumion heeft een uniek, modern onderwijsconcept en wij bieden heel persoonlijk onderwijs. Dat willen wij graag ook uitstralen in onze website. Sabine heeft eerst een schets gemaakt en de navigatie uitgedacht. Op basis daarvan heeft het designbureau een voorstel gemaakt. 

Het was een mijlpaal toen de site live ging. Een geweldig tekstueel en visueel resultaat, een mooi visitekaartje voor Lumion. In de teksten heeft Sabine de ziel van Lumion neergezet en ze kwam met gave ideeën. Ik werd er heel blij van. De publiciteitscampagne rond de jaarlijkse open dagen moest nu ook zo snel mogelijk geregeld worden. Een korte tijd tot de eerste open dag… Daarbij was Sabines voortvarendheid ook heel erg welkom.

Sparringpartner

Ik schakel Sabine al jaren in voor mailings waarbij we grote hoeveelheden informatie helder, prettig en leesbaar moeten presenteren. Omdat zij meedenkt over hoe we deze informatie het beste structureren, maar ook omdat zij een leuke sparringpartner is bij het schakelen over een invalshoeken, de opzet van een leaflet. En last but not least krijg ik elk jaar (dat mag vaker 😉) traditiegetrouw een heerlijke reep Tony’s Chocolonely als dank voor de samenwerking.

Meteen de juiste snaar

Voor een grote, nieuwe tentoonstelling zochten we een tekstschrijver met een frisse blik die zich kan verplaatsen in fondsen en sponsoren. Sabine liet zien dat uitgebreide en inhoudelijke plannen ook kort en krachtig kunnen. Zij maakt het de lezer zo gemakkelijk mogelijk. De boodschap en ons museum komen echt uit de verf. 

Sabine gaf me echt het gevoel dat ik alles uit handen kon geven. Wij hadden een berg aan input maar Sabine zag daar lijn in en wist structuur en orde te scheppen. Een hele opluchting. Ze kwam ook met een super idee voor de opbouw van de teksten en vormgeving.

De samenwerking ging smooth en het proces snel. Knap wat zij in korte tijd heeft kunnen schrijven. Meteen de juiste snaar.

Startschot van mijn bedrijf

Sparren met Sabine voelde als het startschot van Zionline! Ik sta nu een stuk zelfverzekerder achter mijn website en diensten.

Toen ik met Zionline wilde starten, had ik een visie en een plan maar het dwarrelde vooral nog in mijn hoofd rond als ideetjes. Ik had moeite om het te verwoorden. Taal is niet mijn sterke kant. Maar met de juiste tone of voice bereik je je klanten beter. Sabine en ik hebben samen gebrainstormd over de producten die ik wilde aanbieden en over wat mij onderscheidt van de rest, ‘wie ben ik’ en ‘wat vertel ik over mezelf’. Sabine kwam met ideeën om mijn werkwijze nog duidelijker en overtuigender te presenteren. Ik ben ook ontzettend blij met de teksten die ze schreef. 

De tone of voice was top! De call-to-actions direct en helder. Precies wat ik ervan had gehoopt. Ik kon niet wachten om alles te delen met iedereen. Ik zou willen zeggen dat die teksten het laatste waren, maar ik denk dat ik Sabine ook in de toekomst nog wel zal raadplegen.