Toen ik met mijn eigen bedrijf Zionline wilde starten, had ik een visie en een plan maar het dwarrelde vooral nog in mijn hoofd rond als ideetjes. Ik had moeite om het te verwoorden. Taal is niet mijn sterke kant. Maar met de juiste tone of voice bereik je je klanten beter. Sabine en ik hebben samen gebrainstormd over de producten die ik wilde aanbieden en over wat mij onderscheidt van de rest, of eigenlijk ‘wie ben ik’ en ‘wat vertel ik over mezelf’.

Dat voelde als het startschot van Zionline! Ik sta nu een stuk zelfverzekerder achter mijn website en diensten.

Sabine kwam met ideeën over hoe ik mijn werkwijze nog duidelijker en overtuigender kon presenteren. Ik ben ook ontzettend blij met de teksten die ze daarna schreef. De tone of voice was top! De call-to-actions direct en helder. Precies wat ik ervan had gehoopt. Ik kon niet wachten om alles te delen met iedereen. Ik zou willen zeggen dat die teksten het laatste waren, maar ik denk dat ik Sabine ook in de toekomst nog wel zal raadplegen.

“Sabine beschikt over heel veel kwaliteiten. Dat heeft zij laten zien in het project voor een nieuwe website, waarbij ook de positionering en offline middelen zijn aangepakt. Ze maakt zich de organisatie, doelgroep en inhoud snel eigen en vertaalt dit in een pakkende, herkenbare tone of voice.

Ze is super creatief en heeft visie op niet alleen tekst maar ook vorm van de producties. Ze zet zich voor meer dan 100% in en is bovenal een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Met haar vakvrouwschap en professionaliteit is ze een aanwinst voor ons. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!”

“Ik schakel Sabine al jaren in voor mailings waarbij we grote hoeveelheden informatie helder, prettig en leesbaar moeten presenteren — omdat zij meedenkt over hoe we deze informatie het beste structureren, maar ook omdat zij een leuke sparringspartner is.

We kunnen altijd even schakelen hoe we met iets omgaan, bijvoorbeeld over een mooie invalshoek, de opzet van een leaflet of hoe we iets inpassen of inkorten. Sabines schrijfstijl vind ik heel vriendelijk, geduldig, beleefd en helder. Daarbij houdt zij altijd in haar achterhoofd wie de ontvanger is en wat het einddoel is.

En last but not least krijg ik elk jaar (dat mag vaker 😉) traditiegetrouw een heerlijke reep Tony’s Chocolonely als dank voor de samenwerking.”

“Begin 2017 lanceerden we onze nieuwe naam en huisstijl voor onze middelbare school, Lumion. We zochten een tekstschrijver voor onze wervingsbrochure. Mijn kennismaking met Sabine bracht mij echter op het idee haar in plaats daarvan in te zetten voor onze nieuwe website, omdat zij daarvoor direct al met ideeën kwam die mij erg aanspraken. Het bleek een goede beslissing!

Lumion heeft een uniek, modern onderwijsconcept en wij bieden heel persoonlijk onderwijs. Dat willen wij graag ook uitstralen in onze website. Sabine heeft eerst een schets gemaakt en de navigatie uitgedacht. Op basis daarvan heeft het designbureau een voorstel gemaakt.

In de teksten heeft Sabine de ziel van Lumion goed neergezet. Ik werd heel blij van wat ik las en Sabine kwam met gave ideeën. Het was een mijlpaal toen de site live ging. Een geweldig mooi tekstueel en visueel resultaat, een prachtige hedendaagse website, mooi visitekaartje voor Lumion.

De publiciteitscampagne rond de jaarlijkse open dagen moest nu ook zo snel mogelijk geregeld worden. Een korte tijd tot de eerste open dag… Sabines voortvarendheid was dan ook heel erg welkom. Verder lieten de leraren die door haar zijn geïnterviewd mij weten dat zij zich helemaal konden vinden in de door haar uitgewerkte tekst. Een mooie bijdrage aan de site.

Ik beveel Sabine graag aan, bij mensen in mijn netwerk die daarom vragen, maar ook aan u beste lezer.”

“Sabine is een uitstekende tekstschrijver, multi-inzetbaar en betrokken. Met kennis over de interne politiek in onze organisatie. Ze kan zich goed inleven in de vraag en de doelgroepen. Zij doet daarbij snel en professioneel haar werk.”

“Door Sabine wordt alles een beetje makkelijker. Tijdens onze samenwerking voor een netwerkbijeenkomst die wij samen organiseerden, merkte ik hoe goed georganiseerd zij is: een opgeruimd karakter, ze weet van aanpakken, is oprecht en schept duidelijkheid.