Je verhaal op papier zetten is lastig. De meeste mensen denken dan in schrijftaal, willen heldere formuleringen. Maar als je kan vertéllen, wordt het opeens een heel ander verhaal. Natuurlijk en gemakkelijk. Dat schrijf ik voor je op en bewerk ik tot een artikel dat zo wegleest. Dat is heerlijk voor de lezer, je doelgroep.

Wie mag ik voor je interviewen?

  • de oprichter om je bedrijf te promoten
  • een klant voor een knappe review op je site
  • een medewerker voor personeelswerving
  • jou, voor een portretinterview

Portretinterviews met bevlogen ondernemers

Je kunt mij het beste vragen als je een persoonlijk verhaal wilt over waar jij met je bedrijf voor staat. Dat vind ik superleuk om van jou te horen. Er komt altijd een prachtige rode draad naar voren en ik haal de parels uit jouw verhaal naar boven. Dat levert een mooi artikel op dat je kunt gebruiken in je marketing en communicatie. Ik maak ook op eigen initiatief portretinterviews met bevlogen ondernemers, die ik op mijn site publiceer. Misschien vind je het leuk om ze te lezen.

Een ontspannen gesprek

Een interview met mij is trouwens meer een ontspannen gesprek. Wie nog nooit is geïnterviewd, heeft dus geen reden om zenuwachtig te zijn. En wie al doorgewinterd is of uitgebreid in de media heeft gestaan, kan rekenen op een efficiënt gesprek, maar altijd hartelijk en persoonlijk. Dat levert een tekst op waar ook jij als geïnterviewde heel blij mee bent. En natuurlijk krijg je altijd gelegenheid om je feedback en correcties aan te geven.