Fondsenwerving

De belangrijkste zaken in elke fondsenwervende tekst, maar waarvan er vaak wel eentje wordt vergeten. Bekijk de 6 schrijftips voor fondsenwervende teksten waarmee je de donateur raakt.

Spreekuur

Hoe maak jij je communicatie en teksten (nog) beter? Hoe formuleer je wat jouw grootste kracht is? Het is een feest wanneer je de juiste woorden vindt. Dan herken je jezelf erin en raak je je klanten.

Webteksten

Een goede webtekst geeft je bezoeker direct wat hij zoekt. En helpt hem voor jou te kiezen. Met deze 9 gratis schrijftips kun jij vanuit het perspectief van je klant zorgen voor sterke websteksten.

Nieuwsbrief

Nieuws is er altijd. Die nieuwsbrief is dus zo geschreven. Of toch niet? Deze 17 nieuwsbrieftips helpen je om elke keer een nieuwsbrief te maken waar je klanten gretig naar uitkijken.

Wervende teksten

Dacht je dat de call-to-action het belangrijkste is in je wervende tekst? Of jouw geweldige product? Er is iets anders nodig als jij wilt dat de klant bij je koopt.

Redactie

Een goede redactieslag is geen overbodige luxe voor je marketing- en communicatieteksten. Wat kan er mis gaan zonder goede (eind)redactie?

Informatieve teksten

Alles is begrijpelijk uit te leggen aan je doelgroep. Hoe complex een onderwerp ook is. Pas bijvoorbeeld de kunst van het weglaten toe.