“In het project voor een nieuwe website, waarbij ook de positionering en offline middelen zijn aangepakt, heeft Sabine laten zien over heel veel kwaliteiten te beschikken. Ze maakt zich de organisatie, doelgroep en inhoud snel eigen en vertaalt dit in een pakkende, herkenbare tone of voice.

Ze is super creatief en heeft visie op niet alleen tekst maar ook vorm van de producties. Ze zet zich voor meer dan 100% in en is bovenal een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Met haar ‘vakvrouwschap’ en professionaliteit is ze een aanwinst voor ons. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!”

Hilde Klaassen-StamhuisAdviseur Marketing & Communicatie bij Zorg in Nederland

“We zijn zeer tevreden. Je kunt Sabine met een gerust hart inschakelen. Wij doen dat als de werkdruk hier te hoog oploopt. Het is fijn om dan met iemand te werken aan wie je de opdrachten kunt toevertrouwen en die aan de bel trekt wanneer dat nodig is. Ze werkt zelfstandig, is betrouwbaar en levert goed en verzorgd werk.”

Annemarie Segaar-DoosjeSenior Copywriter LOI

“Ik heb Sabine leren kennen als een nauwkeurige en enthousiaste journalist. In mijn geval was ik onderwerp van een artikel in het Rotary Magazine. Het interview verliep heel ontspannen en ik was erg tevreden met het eindresultaat.”

Pieter SchutMedia Creative en communicatie-adviseur

“Ik schakel Sabine al jaren in voor mailings waarbij we grote hoeveelheden informatie helder, prettig en leesbaar moeten presenteren — omdat zij meedenkt over hoe we deze informatie het beste structureren, maar ook omdat zij een leuke sparringspartner is. We kunnen altijd even schakelen hoe we met iets omgaan, bijvoorbeeld over een mooie invalshoek, de opzet van een leaflet of hoe we iets inpassen of inkorten. Sabines schrijfstijl vind ik heel vriendelijk, geduldig, beleefd en helder. Daarbij houdt zij altijd in haar achterhoofd wie de ontvanger is en wat het einddoel is.

En last but not least krijg ik elk jaar (dat mag vaker 😉) traditiegetrouw een heerlijke reep Tony’s Chocolonely als dank voor de samenwerking.”

Marieke SassenAccountmanager Mindwize

“Sabine weet met haar teksten mensen echt te raken. Daarnaast schrijft ze helder, mooi, duidelijk en ter zake. Ik kan haar met een gerust hart aanbevelen. Sterker nog: ik ben fan.”

Robert ElsingFotograaf en auteur & spreker over personal branding

“Bij een grote klus is Sabine de eerste aan wie ik denk. Zij heeft aan een half woord genoeg; je hoeft niet alles in detail uit te leggen. Dat is fijn. Sabine verstaat haar vak en is altijd bereid om mee te denken.”

Mariëlla van der KolkCommunicatieadviseur, Evean

“Sabine kan met een kleine briefing een goed voorstel neerleggen. Zij denkt vanuit de klant/ontvanger, heeft kennis van zaken en zoekt zo nodig zelf naar aanvullende informatie.”

Judith VeltingMarketingcommunicatieadviseur, Zorggroep Meander

“Toen ik op de site van Sabine kwam en haar manier van schrijven zag, wist ik ‘dit is het.’ Voor mij was het van belang dat de tekst die ik bedacht had zo veel mogelijk werd behouden, maar dat alles krachtiger en bondiger werd. Ik was blij met wat ik van Sabine terugkreeg en het kwam overeen met het goede gevoel dat ik had. Overigens ben ik ook zeer te spreken over haar suggesties, want daaruit blijkt dat zij precies begrijpt wat ik bedoel. Ik zal Sabine dan ook zeker aanbevelen in mijn netwerk! Wat ik echt waardevol vind is Sabines passie voor haar werk. Die klinkt overal in door! En ik hoefde niet tegen haar te zeggen dat ik iemand zocht die met mij meedenkt. Zij deed dat uit zichzelf.”

Daily CoffieMindset Verandercoach | Lachcoach | Procesbegeleider

“Door Sabine wordt alles een beetje makkelijker. Tijdens onze samenwerking voor De Creatieve Klik, een netwerkbijeenkomst die wij samen organiseerden, merkte ik hoe goed georganiseerd zij is: een opgeruimd karakter, ze weet van aanpakken, is oprecht en schept duidelijkheid. Sabine en ik hebben in ook in andere hoedanigheden met elkaar samengewerkt. Zo heeft zij mij geïnterviewd om een blog over mij te schrijven. Ze stelt precies de goede vragen, voelt feilloos aan waar het om gaat en komt zo tot een prachtig verhaal.”

Raffaella AmmazziniDiepgangjournalist

“In eerste instantie zochten we een tekstschrijver voor onze wervingsbrochure. Mijn kennismaking met Sabine bracht mij echter op het idee haar in plaats daarvan in te zetten voor onze nieuwe website, omdat zij daarvoor direct al met ideeën kwam die mij erg aanspraken. Het bleek een goede beslissing!

Begin 2017 lanceerden we onze nieuwe naam en huisstijl. Onze middelbare school, Lumion, heeft een uniek, modern onderwijsconcept en wij bieden heel persoonlijk onderwijs. Dat willen wij graag ook uitstralen in onze website. Sabine heeft allereerst een schets gemaakt en de navigatie uitgedacht. Op basis daarvan heeft het designbureau een voorstel gemaakt. In de teksten heeft Sabine de ziel van Lumion goed neergezet. Ik werd heel blij van wat ik las en Sabine kwam met gave ideeën, voor onder meer de call-to-action en een veelgestelde vragen-pagina. Het was een mijlpaal toen de site live ging. Een geweldig mooi tekstueel en visueel resultaat, een prachtige hedendaagse website, mooi visitekaartje voor Lumion.

Nadat de huisstijl klaar was moest de publiciteitscampagne rond de jaarlijkse open dagen zo snel mogelijk geregeld worden. Een korte tijd tot de eerste open dag… Samen met Sabine en de websitebouwer kwamen we tot de conclusie dat we eerst een tijdelijke site zouden bouwen en daarna de volledige site. Dit alles is snel en soepel verlopen en de deadlines werden ruimschoots gehaald. Sabines voortvarendheid was dan ook heel erg welkom. Verder lieten de leraren die door haar zijn geïnterviewd voor de site mij weten dat zij zich helemaal konden vinden in de door Sabine uitgewerkte tekst. Een mooie bijdrage aan de site.

Ik beveel Sabine graag aan, bij mensen in mijn netwerk die daarom vragen, maar ook aan u beste lezer.”

Hendrik AltingBestuurssecretaris Progresso (Lumion en Caland Lyceum)

“Sabine heeft ons enorm geholpen met een spoed grote gever mailing. Zij wist zich in zeer korte tijd door een brei aan informatie te werken, complexe materie en de kern eruit te filteren en er prachtige wervende teksten van te smeden.”

Colette BolomeySenior consultant special products, Mindwize

“Sabine is een uitstekende tekstschrijver. Ze is multi-inzetbaar en betrokken. Met kennis over de interne politieke in onze zorgorganisatie. Ze kan zich goed inleven in de vraag en de doelgroepen en doet daarbij snel en professioneel haar werk.”

Chantal BosmanOnline Marketeer, Espria