(06) 29 40 16 90

Waarom ik van Rob en Denise houd

Geplaatst in: Bien Blogt Geschreven door

Waarom ik van Rob en Denise houd

Ik draag een spijkerbroek tot het echt niet meer kan. Of langer nog, vinden anderen soms. Als het tijd is voor een nieuwe doe ik er na dat besef minstens nog een paar maanden over alvorens mijzelf de winkel en het pashokje in te bonjouren. Een spijkerbroek is een product dat ik helaas niet online kan kopen. Alleen door een model in eigen handen voor mijn neus omhoog te houden zie ik of het überhaupt een kanshebber is. Dat lukt niet met swipen in een webshop.

Gapend gat

Toen ik eenmaal de gang naar de spijkerbroekenwinkel had genomen, was ik blij dat ik bij entree niet werd opgewacht door een hip verkoopmeisje – dat is geen service, maar een frontale aanval. Ja, de lijn is dun, tussen denken dat je klantgericht bent en je in je klant verplaatsen. Tegelijkertijd is die dunne lijn een gapend gat. Weet je dat gat niet minimaal een beetje te dichten, dan maakt deze klant rechtsomkeert, nog voordat zij zelfs daadwerkelijk je klant werd. Daarin kan zij keihard zijn. Daarom ben ik fan van Rob, die in de winkel precies wist hoe lang hij mij eerst met rust moest laten voordat hij een lijntje uitgooide waaruit bleek dat hij het goed heeft begrepen. Zo kwam ik thuis met een broek waar ik nu al weer (te) lang plezier van heb. Met inmiddels ook een gapend gat, op de knie. Over een paar maanden weer naar de winkel van Rob.

Subtiel

Online word ik blij als ik (dan wel na het vele swipen), contact kan hebben met een echt persoon. Ik besloot onlangs na lang oriënteren op een site in te gaan op het subtiele pop-up-aanbod rechts onderin om met Denise te chatten. Denise deed het net als Rob ook heel leuk, dacht uitgebreid met mij mee en ze was eerlijk. Dus ook al had zij helaas geen passende oplossing voor mij, zij kreeg wel een duimpje omhoog. Wat zij dan weer heel fijn vond, omdat andere klanten dat dan kunnen zien. En zo had Denise oprecht en op heel natuurlijk wijze goede reclame gemaakt.

Neem contact op

Je naam (verplicht)

Je e-mail adres (verplicht)

Je bericht