foto-sabine-schippersIk ben freelance tekstschrijver voor zorg, goede doelen, onderwijs, sport en gezondheid.

Ik ben ervan overtuigd dat jij jouw klanten kunt raken met tekst – als jij die schrijft vanuit wat jou werkelijk drijft.

Wat mij echt drijft is dit. Ik vind het prachtig als mensen doen wie ze zijn – dichtbij hun  identiteit blijven. Dat geldt ook voor organisaties. Dan klopt alles wat je zegt en doet. Dát voelt je klant. Daarnaast ben ik simpelweg verliefd op schrijven. Als je mijn drijfveer en mijn liefde combineert… Dat gaat verder dan klantgerichte teksten, B1-taalniveau en SEO-webteksten. Dat gaat hierom:

Mensen raken met tekst.schrijfpraktijk-cupido-logo

Dat is natuurlijk voor elke organisatie belangrijk. Maar voor jou is dat essentieel. Omdat je mensenwerk doet, mensen vooruit helpt.

Daarom passen wij bij elkaar.

Hoe ben ik er voor jou?

Jij krijgt mijn volledige aandacht. Voor de vraag waar je mij mee benadert en voor wat jij nodig hebt. Je zult merken dat ik je niet alleen echt aankijk, maar ook breder en dieper kijk. Daardoor kan ik in een paar uurtjes een knappe tekst voor je schrijven waar je mee geholpen bent. Zelfs als je weinig input kunt aanleveren of haast hebt. Dat vind ik echt te gek om te doen! Maar ik word ook heel blij als ik met je mee mag denken over hoe je jouw klanten (nog beter) raakt.

(Volledig cv Sabine Schippers op LinkedIn)