Wat zeggen anderen over Sabine?

 • “Sabine heeft laten zien over heel veel kwaliteiten te beschikken. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!”

  logo-zinIn het project voor een nieuwe website, waarbij ook de positionering en offline middelen zijn aangepakt, heeft Sabine laten zien over heel veel kwaliteiten te beschikken. Ze maakt zich de organisatie, doelgroep en inhoud snel eigen en vertaalt dit in een pakkende, herkenbare tone of voice.

  Ze is super creatief en heeft visie op niet alleen tekst maar ook vorm van de producties. Ze zet zich voor meer dan 100% in en is bovenal een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Met haar ‘vakvrouwschap’ en professionaliteit is ze een aanwinst voor ons. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!

  Hilde Klaassen-Stamhuis, Adviseur Marketing & Communicatie bij Zorg in Nederland

 • “Sabine stelt precies de goede vragen, voelt feilloos aan waar het om gaat en komt zo tot een prachtig verhaal.”

  Door Sabine wordt alles een beetje makkelijker. Tijdens onze samenwerking voor De Creatieve Klik, een netwerkbijeenkomst die wij samen organiseerden, merk ik hoe goed georganiseerd zij is: een opgeruimd karakter, ze weet van aanpakken, is oprecht en schept duidelijkheid. Sabine en ik hebben in ook in andere hoedanigheden met elkaar samengewerkt. Zo heeft zij mij geïnterviewd om een blog over mij te schrijven. Ze stelt precies de goede vragen, voelt feilloos aan waar het om gaat en komt zo tot een prachtig verhaal.

  Raffaella Ammazzini, diepgangjournalist

 • “Een mooi visitekaartje, onze ziel zit in de teksten”logo-lumion

  In eerste instantie zochten we een tekstschrijver voor onze wervingsbrochure. Mijn kennismaking met Sabine bracht mij echter op het idee haar in plaats daarvan in te zetten voor onze nieuwe website, omdat zij daarvoor direct al met ideeën kwam die mij erg aanspraken. Het bleek een goede beslissing!

  Begin 2017 lanceerden we onze nieuwe naam en huisstijl. Onze middelbare school, Lumion, heeft een uniek, modern onderwijsconcept en wij bieden heel persoonlijk onderwijs. Dat willen wij graag ook uitstralen in onze website. Sabine heeft allereerst een schets gemaakt en de navigatie uitgedacht. Op basis daarvan heeft het designbureau een voorstel gemaakt. In de teksten heeft Sabine de ziel van Lumion goed neergezet. Ik werd heel blij van wat ik las en Sabine kwam met gave ideeën, voor onder meer de call-to-action en een veelgestelde vragen-pagina. Het was een mijlpaal toen de site live ging. Een geweldig mooi tekstueel en visueel resultaat, een prachtige hedendaagse website, mooi visitekaartje voor Lumion.

  Nadat de huisstijl klaar was moest de publiciteitscampagne rond de jaarlijkse open dagen zo snel mogelijk geregeld worden. Een korte tijd tot de eerste open dag… Samen met Sabine en de websitebouwer kwamen we tot de conclusie dat we eerst een tijdelijke site zouden bouwen en daarna de volledige site. Dit alles is snel en soepel verlopen en de deadlines werden ruimschoots gehaald. Sabines voortvarendheid was dan ook heel erg welkom. Verder lieten de leraren die door haar zijn geïnterviewd voor de site mij weten dat zij zich helemaal konden vinden in de door Sabine uitgewerkte tekst. Een mooie bijdrage aan de site.

  Ik beveel Sabine graag aan, bij mensen in mijn netwerk die daarom vragen, maar ook aan u beste lezer.

  Hendrik Alting, bestuurssecretaris Lumion

 • “We zijn zeer tevreden. Je kunt Sabine met een gerust hart inschakelen. Wij schakelen Sabine in als de werkdruk hier te hoog oploopt. Het is fijn om dan met iemand te werken aan wie je de opdrachten kunt toevertrouwen en die aan de bel trekt wanneer dat nodig is. Ze werkt zelfstandig, is betrouwbaar en levert goed en verzorgd werk.”

  Annemarie Segaar-Doosje, Senior Copywriter LOI

 • “Uit haar suggesties blijkt dat Sabine precies begrijpt wat ik bedoel.daily_klein-24-kopie

  Wat ik echt waardevol vind is Sabines passie voor haar werk. Die klinkt overal in door! Ik hoefde niet tegen haar te zeggen dat ik iemand zocht die met mij meedenkt. Zij deed dat uit zichzelf. Door ervaring met verschillende tekstschrijvers weet ik dat ik dit belangrijk vind.

  Sabine is heel open over wat zij doet, wat ze wel en niet weet en wat ze wel en niet kan. Dat vind ik heel prettig, want dat geeft vertrouwen en hierdoor is er wederzijdse eerlijkheid. Eerlijkheid van haar kant die mij uitnodigt om zelf ook eerlijk en kritisch te zijn. Iets wat ik binnen de samenwerking erg belangrijk vind.

  Toen ik op de site van Sabine kwam en haar manier van schrijven zag, wist ik ‘dit is het.’ Voor mij was het van belang dat de tekst die ik bedacht had zo veel mogelijk werd behouden, maar dat alles krachtiger en bondiger werd. Ik was blij met wat ik van Sabine terugkreeg en het kwam overeen met het goede gevoel dat ik had. Overigens ben ik ook zeer te spreken over haar suggesties, want daaruit blijkt dat zij precies begrijpt wat ik bedoel. Ik zal Sabine dan ook zeker aanbevelen in mijn netwerk!

  Daily Coffie, Mindset Verandercoach | Lachcoach | Procesbegeleider

 • Sabine weet met haar teksten mensen echt te raken. Daarnaast schrijft ze helder, mooi, duidelijk en ter zake. Ik kan haar met een gerust hart aanbevelen. Sterker nog: ik ben fan.

  Robert Elsing, auteur en spreker over personal branding voor media-professionals

 • Sabine is een uitstekende tekstschrijver. Ze is multi-inzetbaar en betrokken. Met kennis over de interne politieke in onze zorgorganisatie. Ze kan zich goed inleven in de vraag en de doelgroepen en doet daarbij snel en professioneel haar werk.

  Chantal Bosman, Online Marketeer Espria

 • Bij een grote klus is Sabine de eerste aan wie ik denk. Zij heeft aan een half woord genoeg; je hoeft niet alles in detail uit te leggen. Dat is fijn. Sabine verstaat haar vak en is altijd bereid om mee te denken.

  Mariëlla van der Kolk, Communicatieadviseur Evean

 • Sabine Schippers heb ik leren kennen als een nauwkeurige en enthousiaste journalist. In mijn geval was ik onderwerp van een artikel in het Rotary Magazine. Het interview verliep heel ontspannen en ik was erg tevreden met het eindresultaat.

  Pieter Schut, Media Creative en communicatie-adviseur

 • logo-mindwizeSabine heeft ons enorm geholpen met een spoed grote gever mailing. Zij wist zich in zeer korte tijd door een brei aan informatie te werken, complexe materie en de kern eruit te filteren en er prachtige wervende teksten van te smeden.

  Colette Bolomey, Senior consultant special products Mindwize

 • Sabine kan met een kleine briefing een goed voorstel neerleggen. Zij denkt vanuit de klant/ontvanger, heeft kennis van zaken en zoekt zo nodig zelf naar aanvullende informatie.

  Judith Velting, Marketingcommunicatieadviseur Zorggroep Meander