Wat zeggen anderen over Sabine?

 • “Een mooi visitekaartje, onze ziel zit in de teksten”logo-lumion

  In eerste instantie zochten we een tekstschrijver voor onze wervingsbrochure. Mijn kennismaking met Sabine bracht mij echter op het idee haar in plaats daarvan in te zetten voor onze nieuwe website, omdat zij daarvoor direct al met ideeën kwam die mij erg aanspraken. Het bleek een goede beslissing!

  Begin 2017 lanceerden we onze nieuwe naam en huisstijl. Onze middelbare school, Lumion, heeft een uniek, modern onderwijsconcept en wij bieden heel persoonlijk onderwijs. Dat willen wij graag ook uitstralen in onze website. Sabine heeft allereerst een schets gemaakt en de navigatie uitgedacht. Op basis daarvan heeft het designbureau een voorstel gemaakt. In de teksten heeft Sabine de ziel van Lumion goed neergezet. Ik werd heel blij van wat ik las en Sabine kwam met gave ideeën, voor onder meer de call-to-action en een veelgestelde vragen-pagina. Het was een mijlpaal toen de site live ging. Een geweldig mooi tekstueel en visueel resultaat, een prachtige hedendaagse website, mooi visitekaartje voor Lumion.

  Nadat de huisstijl klaar was moest de publiciteitscampagne rond de jaarlijkse open dagen zo snel mogelijk geregeld worden. Een korte tijd tot de eerste open dag… Samen met Sabine en de websitebouwer kwamen we tot de conclusie dat we eerst een tijdelijke site zouden bouwen en daarna de volledige site. Dit alles is snel en soepel verlopen en de deadlines werden ruimschoots gehaald. Sabines voortvarendheid was dan ook heel erg welkom. Verder lieten de leraren die door haar zijn geïnterviewd voor de site mij weten dat zij zich helemaal konden vinden in de door Sabine uitgewerkte tekst. Een mooie bijdrage aan de site.

  Ik beveel Sabine graag aan, bij mensen in mijn netwerk die daarom vragen, maar ook aan u beste lezer.

  Hendrik Alting, bestuurssecretaris Lumion

 • “Ik hoefde niet tegen Sabine te zeggen dat ik iemand zocht die met mij meedenkt. Zij daily_klein-24-kopiedeed dat uit zichzelf.”

  Sabine is altijd heel open over wat zij doet, wat ze weet en niet weet en wat ze kan en niet kan. Dat vind ik heel prettig, want dat geeft vertrouwen en hierdoor is er wederzijdse eerlijkheid. Eerlijkheid van haar kant die mij uitnodigt om zelf ook eerlijk en kritisch te zijn. Iets wat ik binnen de samenwerking erg belangrijk vind.

  Wat ik echt waardevol vind is haar passie voor haar werk. Die klinkt overal in door!

  Ik hoefde niet tegen Sabine te zeggen dat ik iemand zocht die met mij meedenkt. Zij deed dat uit zichzelf. Door ervaring met verschillende tekstschrijvers weet ik dat ik dit belangrijk vind.

  Toen ik op de site van Sabine kwam en haar manier van schrijven zag, wist ik ‘dit is het.’ Ik hield er rekening mee dat ik misschien wat verblind was door mijn goede gevoel over Sabine, zonder haar persoonlijk te kennen. Dus ik ben even heel strak gaan kijken naar haar redigeerwerk. We begonnen met de content voor www.mydailycoach.nl. Voor mij was het van belang dat de tekst die ik bedacht had zo veel mogelijk werd behouden, maar dat alles krachtiger en bondiger werd. Ik was blij met wat ik van Sabine terugkreeg en het kwam overeen met het goede gevoel dat ik had. Overigens ben ik ook zeer te spreken over haar suggesties, want daaruit blijkt dat zij precies begrijpt wat ik bedoel. Ik zal Sabine dan ook zeker aanbevelen in mijn netwerk!

  Daily Coffie, Mindset Verandercoach | Lachcoach | Procesbegeleider

 • “Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!”

  logo-zinIn het project voor een nieuwe website, waarbij ook de positionering en offline middelen zijn aangepakt, heeft Sabine laten zien over heel veel kwaliteiten te beschikken. Ze maakt zich de organisatie, doelgroep en inhoud snel eigen en vertaalt dit in een pakkende, herkenbare tone of voice.

  Ze is super creatief en heeft visie op niet alleen tekst maar ook vorm van de producties. Ze zet zich voor meer dan 100% in en is bovenal een ontzettend fijn mens om mee samen te werken. Met haar ‘vakvrouwschap’ en professionaliteit is ze een aanwinst voor ons. Ik kijk nu al uit naar ons volgende project!

  Hilde Klaassen-Stamhuis, Adviseur Marketing & Communicatie bij Zorg in Nederland

 • “Door Sabine wordt alles een beetje makkelijker.”

  Door Sabine wordt alles een beetje makkelijker. Tijdens onze samenwerking voor De Creatieve Klik, een netwerkbijeenkomst die wij samen organiseerden, merk ik hoe goed georganiseerd zij is: een opgeruimd karakter, ze weet van aanpakken, is oprecht en schept duidelijkheid. Sabine en ik hebben in ook in andere hoedanigheden met elkaar samengewerkt. Zo heeft zij mij geïnterviewd om een blog over mij te schrijven. Ze stelt precies de goede vragen, voelt feilloos aan waar het om gaat en komt zo tot een prachtig verhaal.

  Raffaella Ammazzini, diepgangjournalist

 • “Sabine heeft ons enorm geholpen met een spoed mailing.”

  logo-mindwizeSabine heeft ons enorm geholpen met een spoed grote gever mailing. Zij wist zich in zeer korte tijd door een brei aan informatie te werken, complexe materie en de kern eruit te filteren en er prachtige wervende teksten van te smeden.

  Colette Bolomey, Senior consultant special products Mindwize